Postvenda

Podrà gaudir de la mà d’obra més professional gràcies als nostres mecànics que coneixen el seu vehicle millor que ningú, atès que estan formant-se contínuament amb uns nivells d’exigència en relació amb l’alt nivell tecnològic del seu vehicle i la normativa exigida per les nostres marques.

L’assessorarem perquè pugui aconseguir el millor manteniment del seu automòbil.

Només utilitzem els millors recanvis per al seu vehicle i per aquest motiu, disposem d’una àmplia gamma de recanvis originals i de qualitat per satisfer al màxim les seves necessitats en la cura del seu vehicle.

 

dani_postventa_gris

Els nostres serveis destacats són els següents:

REVISIONS

Les revisions periòdiques regides pel Pla d’Assistència Tècnica són la millor manera de conservar el seu vehicle al llarg dels anys.

És fonamental que el seu vehicle realitzi els plans d’inspecció.

Sol·liciti en TALLERS DANI la seva revisió oficial i segueixi amb el seu pla de manteniment.


ITV

A TALLERS DANI sabem que passar la ITV pot suposar-li un cert malestar i inquietud. Per aquest motiu, li proporcionem una pre-ITV, a través de la qual revisarem i ens assegurarem que la prova sigui tot un èxit, analitzant el control de tots els punts que el seu vehicle haurà de superar.

Si ho desitja, fins i tot nosaltres mateixos podem portar el seu vehicle a passar la inspecció.


PNEUMÀTICS

Els pneumàtics són una de les parts més vitals pel que fa a la seva seguretat i la dels seus, per aquesta raó, mantenir-los en condicions òptimes millora la seva seguretat, l’adherència a la carretera i aporta una millor estabilitat, així com també un estalvi de combustible. Disposem doncs, d’ofertes permanents de les millors marques del mercat com Michelin, Pirelli, Good Year, Firestone, etc.


CLIMATIZACIÓ

El benestar a bord d’un automòbil és molt important per la conducció i sentir, conseqüentment comoditat al volant i gaudir al màxim de la conducció. Perquè l’habitacle del seu vehicle es mantingui en un estat perfecte, li recomanem que verifiqui anualment la capacitat refrigerant del sistema de climatització, així com també les condicions òptimes dels filtres.

Vingui a TALLERS DANI per revisar anualment l’estat del sistema de climatització del seu vehicle.


BATERIES

Les Bateries d’arrencada originals que disposem a TALLERS DANI tenen una capacitat de funcionament immediata, per aquesta raó proporcionen potència suficient per arrencar el vehicle fins i tot en temperatures baixes.

Disposem de les millors marques com Bosch, Varta, Tudor, etc.


ALTERNADORS 

L’alternador és l’encarregat de transformar l’energia mecànica en energia elèctrica i per tant, la responsable d’emmagatzemar l’energia a la bateria. Si l’alternador no funciona correctament, el seu cotxe funcionarà fins que la bateria s’exhaureixi. A fi d’evitar l’atrotinament o possible averia de l’alternador ha de tenir en compte el següent:

  • La llum d’advertència s’encén al taulell d’instruments
  • La intensitat de les llums disminueix

No dubti en consultar-nos per verificar les possibles fallades de l’alternador.


FRENS

Els discs de frens i les pastilles de fre són les peces que estan sotmeses a més càrrega de treball, per això les superfícies de fricció han d’estar en condicions perfectes. El sistema de fre que disposem i canviem ofereix un rendiment ampli a tots els vehicles i s’adapta amb precisió a cada un dels seus models i a totes les situacions. El resultat és una gran funcionalitat i unes prestacions excel·lents de seguretat, així com de resistència al desgast.


SUSPENSIONS 

Els amortidors estan sotmesos a un desgast que sol passar desapercebut i aquest sistema tan important per a la seva seguretat com el ABS i l’ESP poden veure’s compromesos. Per evitar aquests tipus de riscs, aquest atrotinament pot identificar-se de la següent manera:

  • Distància de frenada més llarga
  • Menys adheriment
  • Menys estabilitat a les corbes
  • Seguretat de direcció limitada

Si detecta alguna situació semblant a les descrites en anterioritat, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.


CANVI CORRETJA DISTRIBUCIÓ

La goma de la corretja de distribució del seu vehicle està contínuament exposada a factors externs: pluja, calor, neu, gel, sorra... És per això que es degrada amb el temps i és summament important procedir a canviar-la quan el motor del seu vehicle hagi recorregut una distància considerable. No obstant, cada vehicle o segons el motor, el canvi de la corretja varia. Així doncs, consulti amb els nostres mecànics més professionals i l’informarem quan s’hagi de canviar, ja que si aquesta es trenqués, podria causar danys greus al motor.

A TALLERS DANI disposem del coneixement més especialitzat i de les eines més adequades per dur a terme la substitució.


EMBRAGATGE

Tots els vehicles amb transmissió manual tenen un embragatge de fricció entre el motor i la caixa de canvis que permet al conductor arrencar quan està parat i canviar de marxes. Els embragatges són resistents, però han de ser substituïts periòdicament a mesura que es deterioren.

TALLERS DANI vol ajudar-lo en el moment de canviar l’embragatge, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.


MOTOR D'ARRANCADA 

El motor d’arrencada del seu vehicle és un motor elèctric que està connectat a la bateria i que posa el motor principal en marxa quan gira la clau per encendre’l. És un component imprescindible sobre el qual ha de prestar una atenció especial, sobretot quan arriba el fred. Així doncs, si veu que comença a mostrar un comportament anormal o que el seu cotxe li costa arrencar més de costum, no dubti i consulti els nostres mecànics.


INJECCIÓ

La injecció de gasolina és el sistema d’alimentació dels motors actuals, un sistema complex i en constant evolució. No és fàcil, doncs diagnosticar quan hi ha una averia i tampoc reparar-la. En TALLERS DANI posem en marxa tots els nostres coneixements i eines d’auto-diagnosis per solucionar qualsevol problema, tant en motors gasolina com dièsel.


SERVEIS DE MOBILITAT

Sabem que el seu temps és molt valuós, així que no es quedi immobilitzat per un simple manteniment. Quan el seu vehicle hagi de ser revisat o reparat, ens ocuparem de recollir-lo i entregar-li, al seu domicili o fins i tot lloc de feina, sense ocasionar-li cap molèstia. Treballem per a la seva màxima comoditat, i per això li facilitem el servei de RECOLLIDA I ENTREGA DE MANERA GRATUITA.

A TALLERS DANI prioritzem el seu benestar enfront de tota la resta.